Lyhytterapia

Lyhytterapia keskittyy yksilön voimavaroihin ja ratkaisujen löytämiseen nykyhetkessä. Sen sijaan, että keskittyisit menneisyyden tapahtumiin tai analysoisit käsillä olevia ongelmia, opit näkemään vahvuutesi ja sen, mikä elämässäsi on jo hyvin. Etäterapia on joustava ja helppo vaihtoehto lievien mielenterveyden haasteiden, kuten ahdistuksen, stressin, masennuksen tai muiden stressaavien elämäntilanteiden hoitoon.

Lyhytterapia auttaa sinua katsomaan eteenpäin sekä hahmottamaan tarvittavat askeleet kohti tavoitettasi. Pitämällä keskustelun yksinkertaisena ja käytännönläheisenä autan sinua löytämään vastaukset ja ratkaisut sekä henkilökohtaisiin, että ammatillisiin haasteisiin.

Milloin kannattaa hakeutua terapiaan?

Useimmat ihmiset hyötyvät terapiasta jossain vaiheessa elämäänsä. Yksi suurimmista harhaluuloista terapian suhteen on, että täytyy olla "hullu" tai lähellä romahdusta hakeutuakseen terapiaan. Jos tunnet, ettet ole "oma itsesi" tai elämäsi tuntuu jatkuvalta taistelulta, terapia voi tarjota sinulle uusia näkökulmia ja auttaa sinua muuttamaan elämäsi suuntaa. Se, että yrittää vain selviytyä kiireestä ja kuormituksesta, on harvoin toimiva vaihtoehto.

Ajan voi varata vaikka et tuntisi asioiden olevan pielessä. Usein nimittäin hyödymme siitä, että saamme puhua puolueettomalle henkilölle, joka kuuntelee antamatta mielipiteitä tai neuvoja. Tutkimalla omaa mieltäsi ja sanoittamalla ajatuksia ja tunteita, opit hahmottamaan, miten mielesi toimii, miten tyypillisesti reagoit eri tilanteisiin ja millaisia ajatusmalleja toistat. Nämä oivallukset auttavat sinua ymmärtämään itseäsi paremmin ja toimivat karttana kohti tulevaisuutta.

Etäterapia

Etäterapia voidaan toteuttaa puhelimitse, videopuheluna tai chat-keskusteluna, asiakkaan tarpeet ja tilanteen huomioiden.

Hinnasto

Yksilöterapia (45 min)90 €
3 x Yksilöterapia (45 min)260 €
5 x Yksilöterapia (45 min)400 €
10 x Yksilöterapia (45 min)750 €
Pariterapia (60 min)120 €
Pariterapia (90 min)140 €

Onko sinulla kysyttävää ennen ensimmäisen istunnon varaamista? Ota yhteyttä: contact@katariinav.com

Varaa aika