Tietosuoja­seloste

Kiitos kun vierailit sivustollamme. Tämä tietosuojaseloste kertoo, miten keräämme, käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi. Käyttäessäsi sivustoamme hyväksyt nämä ehdot.

Henkilötietojen kerääminen

Sivustomme kerää henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti. Tämä voi sisältää nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä muut itse valitsemasi tiedot.

Lisäksi keräämme anonymisoitua analytiikkadataa Plausible Analyticsin avulla ja Google Analyticsin kautta. Saatamme myös käyttää Google Adsia, joka käyttää evästeitä käyttäjäkäyttäytymisen ja mainosvuorovaikutuksen seuraamiseen.

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä analytiikkadatan keräämiseksi. Eväste on pieni tiedosto laitteellasi, joka mahdollistaa sivustomme toiminnallisuudet. Google Analytics ja Google Ads käyttävät evästeitä vuorovaikutuksen ja mainosten suorituskyvyn seurantaan. Voit hallinnoida evästeiden käyttöä selaimesi asetuksista tai sivustomme evästesuostumusasetuksista.

Henkilötietojen käyttö

Käytämme antamiasi tietoja vastataksemme kyselyihisi, tarjotaksemme asiakaspalvelua ja parantaaksemme palveluitamme. Saatamme lähettää sinulle markkinointimateriaalia, kuten uutiskirjeitä, mutta vain jos olet antanut siihen luvan.

Henkilötietojen suojaus

Otamme henkilötietojesi suojauksen vakavasti. Käytämme monenlaisia keinoja suojataksemme tietosi luvattomalta käytöltä ja paljastumiselta.

Henkilötietojen luovutus

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi ulkopuolisille. Tietojasi saatetaan kuitenkin jakaa yhteistyökumppaneillemme, kuten Googlelle ja Formsparkille, jotka auttavat meitä sivuston ylläpidossa ja palveluiden tarjoamisessa. Nämä kumppanit ovat sitoutuneet suojaamaan tietosi tietosuojalakien mukaisesti.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa, korjata tai pyytää poistamaan keräämämme henkilötiedot. Voit myös vastustaa tietojesi käsittelyä tai pyytää käsittelyn rajoittamista. Otathan meihin yhteyttä näiden oikeuksien käyttämiseksi.

Tietosuoja­selosteen päivitykset

Voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta aika ajoin. Informoimme sinua merkittävistä muutoksista joko sivustollamme tai muilla lain vaatimilla tavoilla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojaselosteesta tai henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä: contact@katariinav.com