Uravalmennus

Riippumatta siitä, toimitko asiakaspalvelutehtävissä, tutkimuksessa, hallinnossa, opetuksessa, yrittäjänä tai muussa roolissa, aito ja vahva ammatillinen identiteetti on avain korkealaatuiseen työhön ja omaan tyytyväisyyteen. Tämä palvelukokonaisuus on suunniteltu tukemaan sinua urasi jokaisessa vaiheessa, painottaen erityisesti ammatillisen minäkuvan tutkimista ja hyväksymistä.

Tehtävästäsi tai urasi vaiheesta riippumatta, tämä paketti tarjoaa sinulle tilan itsetutkiskeluun, oivalluksiin ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Mitä voimme yhdessä käsitellä

Ammatillinen identiteetti

Sukellamme syvälle ammatillisen identiteettisi ytimeen, auttaen sinua ymmärtämään rooliasi yrittäjänä tai työyhteisössäsi.

Reflektointi

Käyttämällä reflektiivisiä menetelmiä voimme syventää ymmärrystäsi työstäsi, ohjaten toimintasi ja ammatillisen identiteettisi kohti suurempaa työtyytyväisyyttä ja tehokkuutta.

Ammatilliset rajat

Keskustelemme henkilökohtaisten ja ammatillisten rajojen tärkeydestä, jotta voit säilyttää tasapainon elämäsi eri osa-alueiden välillä.

Jaksaminen työssä

Hyvinvointisi on kaiken keskiössä. Yhdessä löydämme keinoja stressin hallintaan, uupumuksen ennaltaehkäisyyn ja tunnetaitojen vahvistamiseen.

Ammatillinen sparraus

Tarjoan sinulle turvallisen tilan kokemusten jakamiseen, saadaksesi rakentavaa palautetta ja uusia oivalluksia, jotka edistävät jatkuvaa henkilökohtaista ja ammatillista kasvuasi.

Henkilökohtainen uravalmennus on matka kohti ammatillista itsetuntemusta ja kehittymistä. Sen avulla voit omaksua roolisi ja identiteettisi työelämässä, edistää uraasi ja antaa parhaasi yrityksellesi tai työyhteisöllesi.

Kiinnostaako sinua kuulla lisää tästä valmennuksesta? Ota yhteyttä: contact@katariinav.com