Villit halut: Tabut ja seksuaalisuus

Tämä terapeuttinen valmennus on suunniteltu auttamaan yksilöitä syventymään ainutlaatuisten ajatustensa, tarpeidensa ja halujensa ymmärtämiseen. Voit vapaasti ilmaista ja tutkia henkilökohtaisia seksuaalisuuteen tai ihmissuhteisiin liittyviä ajatuksia, joita pidetään yhteiskunnan normien mukaan epätavallisina tai tabuina, kuten BDSM, eri suhdemuodot, kinky ja fetissit.

Tämän terapeuttisen valmennuksen rakenteellinen lähestymistapa on myös sopiva niille, jotka haluavat tutkia sukupuoltaan tai seksuaalista suuntautumistaan. Valmennuksen aikana sinulla on mahdollisuus tutkia asenteita, ajatusmalleja, haasteita, ongelmia, uskomuksia, toiveita ja pelkoja, jotka liittyvät henkilökohtaisiin kiinnostuksiisi, jotka saatat kokea haastaviksi itsesi tai muiden ihmisten kannalta.

Vaikka nämä aiheet voivat olla kiistanalaisia ja yhteiskunnallisia tabuja, haluan korostaa, että istunnoissamme ne ovat tärkeitä keskustelun, ymmärryksen ja hyväksynnän aiheita. Haluan, että voit ilmaista itseäsi vapaasti ja tuntea, että sinut otetaan vakavasti. Tavoitteeni on tukea sinua ja auttaa sinua näkemään nämä aiheet avoimin mielin ja myötätunnolla.

Voit tutkia teemoja kuten:

Yksilölliset halut

Keskustelumme valaisevat henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteidesi psykologisia juuria ja yksilöllisiä hienouksia.

Kommunikointi ja suostumus

Tutkimme avoimen, rehellisen kommunikoinnin keskeistä roolia ja tietoista suostumusta kaikissa vuorovaikutuksissa.

Terveet ihmissuhteet

Mietimme, miten voit rakentaa syvällisiä ja kunnioittavia ihmissuhteita, jotka ottavat huomioon kaikkien mukana olevien yksilölliset toiveet.

Yhteiskunnan asenteet

Pohdimme keinoja ja strategioita, joilla voit käsitellä yhteiskunnan mahdollisia ennakkoluuloja ja välttää leimautumista.

Henkilökohtainen kasvu ja itsetunto

Käymme läpi, kuinka oman itsesi ja halujesi syvempi ymmärtäminen voi edistää tervettä itsetuntoa ja henkistä kasvua.

Turvallisuus ja kunnioitus

Korostamme kuinka tärkeää on asettaa ja noudattaa terveitä rajoja, sekä kuinka kunnioitus itseä ja muita kohtaan vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiisi eri elämäntilanteissa.

Villit halut -paketti rohkaisee sinua ymmärtämään ja tunnistamaan omia halujasi, auttaen lisäämään itsetuntemusta ja syventämään yhteyttä omaan identiteettiisi. Tämä prosessi auttaa sinua kohti tasapainoisempaa ja merkityksellisempää elämää.

Kiinnostaako sinua kuulla lisää tästä valmennuksesta? Ota yhteyttä: contact@katariinav.com